Keltainen PörssiNurkan Pelisivut
Etusivu | Arvostelut | Pelit | Vinkit | Linkit | Vieraskirja | Mediakortti

AirXonix

Airxonix on hupia koko perheelle

Idealtaan Airxonix ei ole kovinkaan kummoinen. Ideana on vain yrittää saada pallot mahdollisimman pienelle alalle pyörimään. Jottei tehtävä olisi liian helppo on rajaaminen suoritettava minuutissa, ja kentällä pyöriviin miinoihin ja palloihin osumista tulee välttää. Myös muutamia apuvälinneitä kentälle putkahtaa, mutta ne rajoittuvat lähinnä oman propelliajoneuvon vauhdin lisäämiseen tai pallojen vauhdin pudotukseen, sekä lisä aikaan ja elämiin. Erikseen poimittavia lisiä ovat myös pistebonukset ja kysymysmerkit, joidenka sisällöstä ei voi olla varma.

Haastetta pelissä ei kokeneemmille pelaajille juurikaan ole, ennen viimäistä kenttää, johonka pelin shareware versio sitten loppuukin. Tämä tosin ei menoa haittaa sillä pelissä on rento meininki, ja tämähän on tarkoitettu koko perheelle. Minun pikkusiskoni mm. ovat tätä peliä pelanneet ja ilmeisesti siitä myös pitäneetkin.

Graafiselta puoleltaan peli on kaunista katseltavaa ja selkeä. Kysymys merkeistä saatavat erinäiset graafiset kiemurat parantavat peliä entisestään. Äänimaailma on onnistunut pelissä myös lähes täydeliisesti, vaikka joskus ahtaaseen koloon jääneen pallon kolina ärsyttääkin.

Ainoana negatiivisena puolena peliin jääkin shareware ja rajoitus seitsemään tasoon, joidenka läpi pelaaminen ei ole suuri haaste hiemankaan kokeneemmalle pelaajalle. Tämän ongelman tosin osittain korjaa TOP-10 lista ja entisten ennätysten lyöntiin pyrkiminen.

Pisteitä

Mukava alueenrajaus peli
Shareware (14 $)
Grafiikka: 93
Äänet: 90
Pelattavuus: 94
Omaperäisyys: 80
Laajuus: 80
imuroi AirXonix (1.8 MB)

90